8.000 hylende mennesker sørget for å gi Sting en perfekt mottagelse da superstjernen gikk på scenen like før klokken 21. lørdag kveld. HA var selvsagt på plass for å følge konserten fra start til ende, og her kan du lese vår låt-for-låt-anmeldelse av lørdagens Sting-konsert på Stortorget i Hamar.

1. Every Breath You Take (The Police). Ternignkast 6. 

Sting blir møtt av et ellevilt jubelbrøl fra 8.000 mennesker på Stortorget i Hamar, og med bassreima pent plassert over skuldrene setter han i gang med en skikkelig høydare. "Every Breath You Take" ble skrevet av Sting under tiden i The Police, og. publikum kjenner selvsagt til teksten. Kveldens hovedperson virket spillesugen, og det er mye som tyder på at dette kommer til å bli en herlig kveld. En perfekt start.


 


2. If I Ever Lose My Faith in You.

Sting fortsetter festen med en ny høydare. Stings glimrende vokal ljomer utover Hamar sentrum, og han glimrende band fyrer på alle sylindre. Undertegnede står litt til siden for miksebordet, og her er lyden er klar og god. Sting leverer en tydelig "takk" til de frammøtte, og fortsetter med et noe gebrokken forsøk på "Hamar". Nå koser publikum seg.


 

3. Mad About You.

Nå koser publikum seg på Stortorget. Sting følger opp festen med "Mad about you", og artisten ser ut til å trives seg på Hamar scenen. Bandet låter helt fantastisk, og lydkvaliteten er fremdeles veldig god.  


 

4. Driven To Tears (The Police).

Det er liten tvil om at Sting har samlet sammen et band av ypperste verdensklasse, for det svinger virkelig på Stortorget under "Driven To Tears". Her serveres det glimrende solo-prestasjoner, og man merker at publikum virkelig begynner å bli varme i trøya


 

5. Message in a Bottle (The Police) og Selling England by the Pound (Genesis).

Nå begynner det virkelig å ta av her. Sting innleder neste innslag med Genesis-hiten "Selling England by the Pund, før bandet glir inn i The Police-hiten "Message In A Bottle". Nå svinger det av både publikum og artister. Publikum blir gledelig med på refrenget, og Sting smiler bredt fra scenekanten.


 

6. Fields Of Gold


Sting roer det hele ned med en av sine mest elskede ballader. Superstjernen er fremdeles bunnsolid på scenen, og han tar ikke et eneste feilskritt. Dette er virkelig vakre saker. Bare synd at mange av de frammøtte er mest opptatt av å skravle høylytt. 


 

7. So Lonely. 

Etter en liten pustepause er Sting tilbake i fyr og flamme. Det groover virkelig av verset i "So Lonely", og publikum ser ut til å kose seg når bandet bryter ut i det fengende refrenget.  Nå begynner det virkelig å bli moro på Stortorget, og publikum blir stadig mer og mer ivrige på å være med på festen.


 

8.  When the World Is Running Down, You Make the Best of What's Still Around (The Police).

Herlige solopartier og et fengende refreng preget Stings live-verson av "World Is Running Down" Dette er av hans mest dansbare låter og det er nesten umulig å holde seg i ro når bandet herjer på det verste. Bare synd det er så dårlig plass til å boltre seg.  

9. When We Dance.

Nok en gang tar Sting det hele ned. Denne gange den vakre balladen "When We Dance" fra albumet "All This Time". Det er en fryd å høre artistene utrolige formidlingsevner, og dette er en låt som virkelig gir Sting rom til å boltre seg med mikrofonen.


 

10. Shape of My Heart.


Her har vi nok en publikumsfavoritt, og de frammøtte bryter ut i full jubel når de første akkordene av "Shape Of My Heart" spilles fra scenen. Mørket begynner å senke seg over byen, og lysriggen serverer et herlig lysshow . Bandet leverer til terningkast seks med superhiten fra "Ten Summoner's Tales".


 

11. Englishman in New York.

Nå er det fest på Stortorget! Stemningen går rett i været når Sting her henter fram en av sine aller størst hits. Her er det mange som kan teksten, og publikum blir selvsagt med på moroa. Trampeklapp følges opp av et herlig midtparti, før Sting får med hele torget på en siste runden med det velkjente refrenget. Sangen er fra andrealbumet "Nothing Like The Sun" vil nok stå igjen som et høydepunkt for mange.


 

12. Every Little Thing She Does Is Magic (The Police).


Sting følger opp med nok en publikumsfavoritt. Publikum danser selv om det egentlig ikke er plass, og kveldens hovedperson gjør sitt for å få med seg alle mann. Nå svinger det virkelig blant de 8.000 menneskene i folkehavet.


 


13. Roxanne og Ain't No Sunshine (Bill Withers)

Sting drar nok en høydare opp fra hatten, og bandet fyrer på alle sylindre med under refrenget i "Roxanne". Etter et reggaepreget midtparti glir musikken vakkert inn i Bill Withers "Ain't No Sunshine". Nå et det virkelig liv på torget. Bandet finner vegen tilbake til "Roxanne" og publikum synger ivrig med gjennom runde med refrenget. Superstjernen takker foreløpig for seg, men her kommer det nok flere slagere.


 

14. Desert Rose

Det tar ikke lang tid før musikerne er tilbake på scenen, og stemninger går til topps når "Desert Rose" fra albumet "Brand New Day" blir servert som første ekstranummer. Her er Sting på sitt ytterste, og bandet låter fremdeles som en million dollars. Nå står nesten ingen stille.


 

15. Next to You (The Police).


Festen fortsetter med rockelåta "Next To You". Sting storkoser seg på scenen,og i folkehavet er stemningen på sitt ytterste. Gud bedre for en utrolig hitparade!


 

16. Fragile.


Sting takker for gjestfriheten med en ny monsterhit. Nok en gang får publikum servert Sting på sitt beste, og med "Fragile" runder superstjernen av kvelden på nydelig vis. "Fragile" er blant låtene som gjør "Nothing Like the Sun" til et av Stings mest ikoniske album. Stemningen er fremdeles herlig, og bandet sørger for en verdig avslutning på en på en ellevill festkveld. Dette var virkelig moro. Minus for alle som var mest opptatt av å skravle med sidemannen. 


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.