.Det som startet med en uventet utplukking til Urørtfinalen 2010 har utviklet seg til et band som har fått oppmerksomhet og høstet lovord verden over.

De fikk Spellemannsprisen i kategorien beste popgruppe 2011, og høsten samme år fulgte Team Me opp med å slippe debutplata To The Treetops til overveldende anmeldelser i norsk presse: «Årsbeste innen norsk rock, helt enkelt», meldte Aftenposten og ga Terningkast 6.

Team Me har ikke rukket å runde to år som band ennå, men har likevel opplevd oppmerksomhet verden over for sin rikt orkestrerte indiepop som treffer både hjertet, sjelen og kroppen. Etter over 50 konserter som support for blant annet The Wombats og på festivaler som The Great Escape, Øyafestivalen og Reeperbahn i 2011, ga vinteren 2012 nye turneer i Norge og Europa før bandet nå skal turnere USA for første gang. Så utrolig stas at Team Me stopper innom Miniøya først!

Hilsen fra Team Me:
«Hei og hopp Miniøya!
Vi gleder oss veldig til å spille på en festival som er laga utelukkende for dere kidsa, faktisk så gjør det oss ekstra nervøse siden Team Me på mange måter er barnemusikk laget av voksne! Hilsen Onkel Reisende Mac.»

Om Miniøya
Miniøya er en musikkfestival for barn og unge som ble arrangert for første gang i 2010. Festivalen arrangeres i Tøyenparken (Oslo) 9.-10. juni 2012.

Årets program:
deLillos, Bare Egil og Aslag, Pippi fra Astrid Lindgrens Värld (SE), Samsaya, Honningbarna, Jaga Jazzist, NRK Super-Margrethe og Fantorangen, Jagwa Music (TZ), Ila Auto, Razika, Meg og kameraten min (HGH), Dyreparken med Hakkebakkeskogen og Kardemomme by, Det är jag som är döden m/stumfilmkonsert og Musikk under 16 finale. Sjekk vår hjemmeside for program og aktiviteter!
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00