Etter flere nye villmarksreiser og over 20 års erfaring med jakt og villmark, har Brekke laget et helt nytt jakt- og villmarksshow. Denne gangen er temaet jakt på hjortevilt, med fokus på selve jaktopplevelsen, men med et sideblikk til forvaltningen i Norge og utlandet.

Publikum tas med på et villmarksår i Yukon i Canada med fire ungdommer, fortalt gjennom et digitalt tilbakeblikk med en blanding av gammel Super 8-film på video og HD-film, da Brekke reiste tilbake til villmarka for å finne hytta de bygde i Canada 30 år tidligere.NRK viste sine egne opptak av opplevelser ved den samme hytta i villmarka i programmet «Drømmeturen» i november i fjor. Men da med innhold hvor en avdød turdeltakers familie reiser inn for å oppleve tømmerhytta.Brekke tar også for seg løshundjakt på elg, jakt på hjort, rådyr og villrein i Norge og Alaska, Canada, Polen, Finland, Russland og New Zealand, med fokus på forvaltningen i disse landene. Hva er annerledes enn i Norge? Har vi noe å lære?Foredraget er delt inn i to avdelinger på 50 minutter med en liten pause imellom.Brekke demonstrerer også lokking på elg, prater med publikum og selger bøker og DVD-plater.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.