Under mottoet «Vi trenger hverandre - Både i glede, men ikke minst i motgang» holder Jan Vestvik (sang) og Thorild Fimreite (klaver) vårkonsert på Ingeberg skole fredag kveld.
Ved siden av en mangeårig lærergjerning i Hamar har sangen vært Jan Vestviks hovedaktivitet, og er det fortsatt i godt voksen alder. Denne gangen akkompagneres han av pianisten Thorild Fimreite, som også har to solonumre i konserten.
Fimreite avla diplomeksamen i klaverspill ved Norges musikkhøgskole i 1995, før hun forsatte studiene i USA og Italia. Hun har vunnet flere priser, blant annet Robert Reflings Minnepris, og hun har hatt solistoppdrag med flere av landets symfoniorkestre. Fimreite er også en skattet akkompagnatør, kammermusiker og pedagog.
Konserten bindes sammen under mottoet «Vi trenger hverandre» og i erkjennelsen av at mennesker trenger å møtes, skildrer konsertens sanger mennesker i forskjellige livssituasjoner i samspill og påvirkning med hverandre og naturen rundt oss.
Det betyr at programmet teller musikk av blant andre Edvard Grieg, Johan Svendsen, Jean Sibelius, Beethoven og Eyvind Alnæs.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00