Lørdag fra klokka 13.00 er det sommertreff for veterankjøretøy på Espa Idrettsplass i regi av Turbokjerra Veteranklubb fra Tangen. Dette er tredje årlige arrangementet på den gamle idrettsplassen går av stabelen, og det er åpent for skuelystne og utstillere. Arrangementet er beregnet på alt fra antikke hestekjerrer, til eldre mopeder, biler, lastebiler, busser, sykler og traktorer og lignende doninger. Som vanlig blir det kiosksalg av pølser, vafler, kaffe og brus og utlodning med mange premier. I tillegg blir det kåringer med jury, som skal premiere kategoriene «Beste buss/lastebil», «Beste tohjuling», «Beste personbil», «Beste traktor/anlegg» og «Treffets beste». Turbokjerra Veteranklubb teller 30 entusiaster. Klubben ble etablert på Tangen våren 2013, og ambisjonen var å lage en sosial arena med fokus på å lage litt liv i lokalområdet rundt Espa og Tangen. Etter et år med planlegging og medlemsvekst, gikk startskuddet for det som nå etablerer seg som en årlig «happening», nemlig sommertreffet på Espa.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.