Lørdag ønsker Hamar Skiklubb velkommen til klassisk skisprint i Ankerskogen, Hamar. Start og mål legges til Grevløkka. Først blir det innledens prolog, med etterfølgende finaler for klassene 11 år (født 2002) og helt til senior. I tillegg til ordinær premiering blir det uttrekkspremier! Det vil bli betydelig julepreg på rennet og da hører pepperkaker og gløgg med. Selveste julenissen kommer for å se hva som skjer, men om han kan gå skikkelig på ski vites ikke.
Sekretariatet, garderober, premieutdeling og kiosk holder plass på Grevløkka skole. Viktig er det å vite at frist for påmeldingen er torsdag, i dag altså, og det gjør du via NSF.
HA-sprinten er renn nummer 1 i nyheten Tour de Hedmarken 2012, som består at tre ulike løp. De to gjenstående er: Gåsburennet 27. desember og Budor fristilsfestival den 30. desember. Publikum er selvsagt velkomne til å stå rundt i løypa.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.