Ridabu-dagen har etter hvert blitt omdøpt til Totte-Cup etter Ridabu Idrettslags viktige og gode støttespillere, driveren av Bunnpris på Ridabu Tor Ole Kirkenes og hans familie.
Tor Ole gikk under kallenavnet Totte i glansdagene i Ridabu Youngers.
Totte-Cup er et sosialt arrangement for alle på Ridabu, og ellers interesserte, og i år er ikke mindre enn 21 fotballag påmeldt til dyst på Black River Park på Hjellum.
Lagene teller både jenter og gutter opp til 12 år.
A-laget styrer gjennomføringen, og her får lokale dommere prøvd fløytene sine.
Det blir grilling og godsaker for de aktive. De voksne får kjøpt forfriskninger.
- Dette er blitt en flott dag for Ridabu Idrettslag, og det er hyggelig å møte spillere og foresatte på en forhåpentlig folksom Black River Park, melder idrettslagets Harald Westgaard.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.