Konserten holdes i festsalen, og de fire stjerneartistene byr på et program som spenner fra folkemusikk til verker av Bach, Paganini, Ole Bull og kvartettens egen Gjermund Larsen.

- Simenstad Gard, med bygninger fra slutten av 1700-tallet og vakker dekorasjonsmaling, blir ramme om vakker musikk. Gode smaker fra Simenstadkjøkkenet og vertinnens fortelling vil også bidra til en helhetlig opplevelse. Punsj og fingermat serveres før konserten, og jeg tar for meg påsketradisjoner i storgardsmiljø og viser omkring i påskepyntet hovedbygning, sier vertinne Brit Skurdal Braastad.

Simenstad Gard har spesialisert seg på påskebrød, og den gamle bakerovnen blir fyrt opp for anledningen, og det blir mulig å kjøpe med seg påskebrød.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.