Folkedanslaget Sølja, Hamar og Hedemarken Turistforening, Rena og Omegn Turistforening og DNT Elverum arrangerer fottur fra to kanter til Nordhue (790 meter over havet) søndag. Det er kulturprogram innendørs med visesang og folkedans klokka 13.00. Dagens gjest er språkkjenner og visesanger Jens Haugan. Det blir også anledning til allsang og sangdanser med tekster av blant andre Per Sivle og Arne Garborg ved støtten til minne om hvor Per Sivle fikk inspirasjon til diktet «Vardevakt». Det er oppmøte på Øisetra klokka 10.45 for dem som kommer fra Løten-siden. Følg skilting fra riksveg 3/25 ved Ebru. Kontaktperson for Løten-siden er Einar Lund og for Østerdal-siden Gro Løkken. De som kommer fra Østerdalen, går fra parkeringen der stien opp til Nordhue starter, to kilometer fra riksveg 3. Det er merket avkjøring fra riksvegen like ved Rustad stasjon.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.