Vallset menighetsråd arrangerer temasamlinger om Kristentro med rom for spørsmål og samtale på Vallset menighetshus mandager klokka 19.00-21.00 fra i dag til og med 25. november. Samlingene ledes av sogneprest i Vallset Ralph Knutsen, og tar utgangspunkt i boka «Kristen tro oppdatert». Kjell Nyhus, som har vært sogneprest i Ottestad i mange år og nå fengselsprest i Hamar, har skrevet boka sammen med sin bror. Den har fått mye omtale i media den senere tiden, og forlaget som utgir boka skriver følgende: «Boka tar på alvor de livserfaringer og nye kunnskaper som for mange gjør det vanskelig å tro. Den er skrevet for dere som er nysgjerrige, og som lurer på om kristen tro kan tilby en troverdig forståelse av livet. Er kristen tro forenlig med et vitenskapelig verdensbilde? Boka er nærmest fri for kristelig sjargong og teologisk fagspråk. Samtidig er det fokus på å vise til alminnelige livserfaringer». Det er ikke påkrevet å være med på alle fem samlingene. Etter en times samtale blir det enkel kveldsmat og avslutning med en kort samling i stillhet. Det er ingen formell påmelding, men meld gjerne din interesse til sogneprest Ralph Knutsen eller ta kontakt med kirkekontoret.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.