Revygruppa ble startet av Anna M. Johansen som var pedell på forsamlingshuset Brøtheim. Hun hadde i lang tid hatt i tankene å starte ei revygruppe og høsten for ti år siden kunne Teatris Vulgaris presentere sin første revy. - Anna var fantastisk til å skrive tekster, både sanger og sketsjer, men vi skulle passe oss for ondsinnet humor, forteller Guri Lagmandsveen, leder av dagens revygruppe. Dessverre døde Anna M. Johansen for noen år siden. Derfor blir første akt en reprise av hennes beste stykker, geleidet av en lokal utgave av en viss kjendis på TV2.

Andre akt tar for seg saker og ting som har skjedd i nærområdet: Boligtomter, ny skole og utbygging på Sjusjøen går ikke upåaktet hen. Noen lufter sågar tanker om hva den nye regjeringen har klart på kort tid.Teatris Vulgaris har ikke fast revyband, men pianist Arne Ingvar Dobloug har vært med før. I år tar han også sjansen på å bevege seg fra pianokrakken og inn i en rolle.Uten publikum og gode hjelpere, også utenom scenen, hadde det ikke blitt noen feiring. De har vært til stor hjelp, så takk til dem, avslutter Lagmandsveen.Publikum kan velge mellom tre forestillinger: Fredag klokka 19.00 og lørdag klokka 14.00 og 19.00.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.