Foreldre og lærere sår frø og odler fram planter som blir solgt i plantesalget, og i bruktboksalget kan du finne uante skatter. Kafeen selger salater og paier, sjokoladekaker og muffins. Elevene er bevisste på å servere allergivennlig mat og vegetarmat, og at er merket med innhold. Nytt av året er Kramboden med varer produsert av foreldre og lærere. Bak den rosa bygningen har 1. og 2. klasse tivolipark med blant annet ansiktsmaling og lykkehjul. 6.-klasseelevene og lærer Audun har gjøglerskole, der ungene får prøve sjonglering og enhjulssykkel, samt å balansere på line. 3. klasse har konditori med hjemmelagde godbiter. Hører du trommer, er det lærer Kitogo som har trommekurs for litt større barn og foreldre, og ser du ponnier, er det mulig å stille seg i kø for å få ri en runde.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.