Selveste St. Hans aften braker det løs med sterk 70-talls inspirert countryrock og annen amerikansk rootsmusikk på Tjuvholmen kro. Bandet Motel Cowboys bester av fem erfarne musikere fra Hedmark og Oppland som har bestemt seg for å gjøre litt heder og ære på det tøffeste av det tøffe av tradisjonell amerikansk rootsmusikk. Gruppas medlemmer har gjort seg godt bemerket innen for litt andre stilarter enn countryrock. De fem kara har lang og allsidig erfaring fra norske og utenlandske musikkscener.
Konserten begynner klokka 22.15 og det skulle vel bli rett etter Eldar Vågan og Bjørn «Gufrid» Kleivens show. Bandet består av Tom E. Holmlund, vokal, Magnus Østvang, keys, gitarer og vokal, Glenn Gran, gitar og vokal, Robert Schei, trommer og Ole Martin Røsten, bass.
Dermed skulle det være klart for en flott ST. Hansfeiring ved Mjøsa.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.