I Trysilfjellet er samtlige 66 nedfarter og 31 heiser i drift. Begge parkene er åpne og det er 95 kilometer preparerte langrennsløyper. Snødybden fredag var 72 centimeter både i bakken og terrenget.
Kvitfjell har 31 av 33 nedfarter og 10 av 11 heiser åpne. Parken er åpen med totalt 26 elementer, det vil si 10 hopp og 16 railer og boxer.
125 kilometer skiløyper venter på langrennsfolket.
Hafjell har 27 av 31 nedfarter og 13 av 18 heiser åpne. Det er også 300 kilometer langrennsløyper å boltre seg i. Snødybden er 70 centimeter både i bakkene og skiterrenget.
Sjusjøen skisenter, Budor og Lierberget skisenter melder også om full drift og flotte forhold til helgen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.