Gotaas tar for seg sin siste bok «Magnus «Wolf» Larsen. Sjømann og bokser» fra 2012, skrevet sammen med Roger Kvarsvik. Boka skildrer den ukjente historien om Magnus Andreas Larsen, en sjømann som prøvde å slå seg opp i 1920-åras New York, men som møtte sterk motgang og døde bare 30 år gammel.
Magnus Andreas Larsen ble født i 1901 i en taterfamilie. Da han var tre år ble faren innblandet i et slagsmål og døde av knivskader. Moren ble igjen med seks barn, og Magnus ble satt bort til en gård i Akershus. Senere ble det Geitmyra tvangsskole i Kristiania og deretter ny fosterfamilie.
Det sies at han dengte både fosterfaren og læreren sin og dro til sjøs i 1914. Seks år senere mønstret han av i USA og begynte å bokse. Han var talentfull og møtte verdens beste tungvektere. Magnus fikk klengenavnet «Wolf» etter Jack Londons bok «The Sea Wolf». Gotaas gir deg hele historien. Møtet er åpent for alle.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.