Koret presenterer mange kjente låter fra blant annet Bee Gees, Michael Jackson, Whitney Houston, Etta James og Stevie Wonder.

Siri’us Gospelkor består av snaut 40 damer fra Brumunddal, Moelv, Nes, Ottestad og Hamar.

I bandet Family plus one sitter Sjur Andreas Lundstein (keyboards), Øystein Utby (bass), Ragnar Aasen Utby (gitar) og Martin Utby (slagverk).

Det er hovedsakelig gospel koret er kjent for. Siri’us har hatt konserter i Ringsaker, Brumunddal og Veldre Kirke, flere samarbeidsprosjekt med blant annet Trine Rein og DameEtagen og deltatt på Ringsakergallaen.

Koret har også bidratt til kulturelle innslag på ulike arenaer ved flere anledninger.

Koret dirigeres av Siri Christensen. Hun har jobbet som vokalist, musikalsk leder, dirigent og arrangør i mange år og har bred erfaring som utøvende sanger. Christensen skriver og arrangerer låter både til Siri’us og til sine øvrige musikalske prosjekter og bidrar med egne innslag i konsertene.

«Siri’us ser fram til soulkonsertene og ønsker å gi publikum gode musikkopplevelser i form av sangglede, entusiasme, rytmer, klanger og uttrykk gjennom mange fengende og gjenkjennbare soul-låter, arrangert av vår egen dirigent. Sammensetningen av musikere denne gangen er ny, og dette blir skikkelig moro», heter det i pressemeldingen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00