50 gr potet

2 stk egg

1 stk vårløk

40 gr blomkål

30 gr babyspinat

100 gr smårettskinke

2 ss soltørkede tomater (hakket i olje)

Dressing:

2 ss olivenolje

1⁄2 ss sherryeddik

1⁄2 ss sitronsaft

2 ss grovhakket frisk dill

1⁄2 ts salt

1⁄4 ts pepper

1⁄4 ts kajennepepper

Slik gjør du:

1. Kok potet og avkjøles. (Få av skrellet).

2. Kok eggene i 8-10 minutter for hardkokt.

3. Skjær poteter i biter, del egg i skiver, finsnitt vårløk og del blomkål i små buketter,

4. I et rent glass: Legg hardkokt egg, spinat, potet, smårettskinke, vårløk, soltørket tomat og blomkål.

5. Ha alle ingrediensene til dressingen i en liten bolle. Visp alt sammen til det er godt blandet.

(Matprat.no)

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00