320 g stekt ribbe

2 ss smør

8 skiver landbrød

4 ss julegløgg

1 pk salatmix (á 65 g)

80 g blåmuggost i skiver

2 stk frisk fiken i tynne skiver

50 g grovhakkede brente mandler

Slik gjør du:

1. Fres skiver av landbrød i en varm stekepanne med smør til de er gylne og sprø. Legg dem på et ark kjøkkenpapir.

2. Skjær ribbe i tynne skiver. Fres ribbeskiver raskt i en varm stekepanne med smør til de er gjennomvarme, 2-3 minutter. Hell over gløgg og vend skivene i væsken. Se til at det ikke svir seg.

3. Legg salat på halvparten av skivene med landbrød. Legg ribbe, skiver av blåmuggost og fiken lagvis på skivene.

4. Dryss over brente mandler, legg på den andre halvparten av brødskivene som lokk.

(Matprat.no)

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00