Ophelia Orchestra og Morten Gunnar Larsen byr på en sprudlende Nyttårskonsert med «Ragtime-takløft» i Romedal kirke søndag klokka 18.00. Ophelia Orchestra er et lite «fyrverkeri» av et orkester, preget av en smittende spilleglede og humør. Musikerne er av landets beste på sine respektive instrumenter, og de møtes her for å tolke underholdningsmusikk fra tidlig 1900-tall, med utgangspunkt i ragtime og eldre jazzformer. Orkesteret ledes av pianisten Morten Gunnar Larsen, en verdenskjent spesialist på ragtime og tidlig jazz. De spiller blant annet musikk av Scott Joplin, Eubie Blake, Irving Berlin, George Gershwin og Kurt Weill med både instrumentale rags, melodier fra gamle Broadwayshow og fra europeiske kabaretscener. Ophelias ragtimemusikk er sjarmerende og varm, men også utadvendt, humoristisk og full av rytme. «Det er så vi må klype oss i armen, men det er sant! Ophelia Orchestra som farter over alt og sjelden har tid til å spille i Norge, skal ha nyttårskonsert i Romedal. Vi håper at Romedal kirke fylles av folk som ønsker å oppleve både uttrykksfull musikk, særdeles dyktige musikere - og at taket virkelig løfter seg i spilleglede og jublende rytmer», melder arrangøren, Romedal menighetsråd.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.