Hamar Jazzklubb arrangerer årets siste konsert i Hamar Teater torsdag kveld med tiroen Radius på plakaten.
Radius er en trio bestående av Vidar Johansen (tenorsaxofon, bassklarinett og fløyte), Tine Asmundsen (kontrabass) og Ståle Liavik Solberg (trommer).
Bandets musikk tar utgangspunkt i låter av Vidar Johansen, samt enkelte klassikere av blant annet John Coltrane og Anthony Braxton.
Ringreven Vidar Johansen har figurert på innspillinger med jazzmusikere som Bjørnar Andresen, Jon Eberson, Jon Balke/Erik Balke, Espen Rud, Søyr, Ab und Zu og Lille Frøen Saksofonkvartett.
Hans cd «Lopsided - live at Oslo Jazzhus» med egen trio ble utgitt på Curling Legs, 1997.
Tine Asmundsen ble kjent i bandet Girl Talk med Bodil Niska og Elizabeth Walker (Talkin' Jazz, 1996).
I 2000 etablerte hun plateselskapet Hazel Jazz. I 2002 startet hun kvintetten Lonely Woman som har gitt ut flere plater.
Ståle Liavik Solberg har sin bakgrunn fra Hamar, han har vært aktiv i Hamar jazzklubb og har blant annet donert trommesettet som jazzklubben disponerer.
«Derfor er det ekstra hyggelig å ønske han velkommen til å traktere det selv, på Jazzklubbens siste konsert før jul», heter det i pressemeldingen fra Hamar Jazzklubb.
Solberg starter kvelden med et sett med improvisert slagverk, hvor du ikke bør forvente å høre en tradisjonell trommesolo.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.