I konserten er Prøysens dansemusikk i fokus. Og her blir det taktskifte fra «Tango for to» på Hedmarken til fransk sigøynertango ala Edith Piaf og sirlige fiolintriller fra Paganini.

Evald Fredholm har reist Østlandet rundt med gitaren og underholdt i mange år. Visesangeren og historikeren fra Toten har gjennom dette merket seg som en av de fremste og mest aktive visesangerne på Østlandet.

Repertoaret etter Prøysen og lokale folkeviser har stått i fokus, men han har også benyttet låter etter ikon som Jussi Björling og Edith Piaf.

Ole Nilssen fra Løten er utdannet folkemusiker på trekkspill fra Norges musikkhøyskole og er tross sin unge alder en av de fremste trekkspillere i landet.

Elin Christensen er utdannet fiolinist ved Institutt for musikk i

Trondheim, og har spilt med Trondheimsolistene på konserter, turneer og plateinnspillinger. Hun har vært solist i Nidarosdomen, og har i tillegg til klassisk utdannelse arbeidet med sjangere som tango og internasjonal folkemusikk.

Under konserten blir det anledning til å kjøpe retter fra Simenstadkjøkkenet og diverse drikkevarer.

Konserten spilles også i låven på Mattisrud i Løten Nordbygd lørdag klokka 17.00.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.