- Riktig kosthold er viktig med tanke på å forebygge og kanskje helbrede kreft. Derfor ønsker vi å fokusere på kosthold relatert til kreft, forteller leder av Profo Hedmark og Oppland, Håkon Olav Nesbakk.

Tema for møtet er todelt. Klinisk ernæringsfysiolog Laila Dufseth har god kompetanse på kreft og kosthold, og gir en innføring i temaet, mens Kristian Borud informerer om forskning og erfaringer med kosttilskuddet Arsinn og dets positive innvirkning på blant annet immunforsvaret mot kreft.

Hvert år rammes 5.000 menn av prostatakreft, som er den kreftformen som øker mest.

Det er kjent at riktig kosthold styrker kroppens immunforsvar mot sykdommer av ulike slag.

Dette gjelder også forsvar og bekjempelsen av kreftceller.

De sørligere landene i Europa har mindre prostatakreft, en de skandinaviske landene hvor Norge ligger høyt.

Årsaken til det tillegges at Euro-landene benytter mer frukt, grønnsaker og olivenoljer i kostholdet og det spises også mer sjømat og hvitt kjøtt.

Det blir enkel bevertning.

Prostatakreftforeningene i Norge holder temakvelder med ulike temaområder i høst.

Møtet er åpent for alle, og alle oppfordres til å ta med samlivspartner.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.