«Prikk Prikk Strek» er en vandreutstilling fra Norske Kunstforeninger i samarbeid med Tegnerforbundet. Utstillingen vises i Stange bibliotek, Grevskapet.
Milda Grahams grunntema er spenningen mellom det horisontale og det vertikale, og musikken spiller en stor rolle i hennes arbeid.
Anne Rolfsen har et lekende forhold til sitt arbeid og et sterkt forhold til geometri.
Heidi Kennedy Skjerve bygger opp skiftvise mønstre til en flate, og tiden, handlingen og repetisjonen får verdi i seg selv.
Tina Jonsbu systematiserer opplevelsen av tid inn i forskjellige former, og gir tiden og kjedsomheten et uttrykk.
Arbeidene er i relativt små formater. Alle tegnerne arbeider i serier, og de benytter enkle teknikker og begrensete virkemidler som papir, tegneredskap, prikk og strek.
I åpningen lørdag blir det kulturelt innslag med kulturformidler Trond Klaape-Aasdal. Han har spesial- og sosialpedagogisk utdanning, og er frilans kulturformidler og miljøterapeut ved Sykehuset Innlandet.
Klaape-Aasdal er opptatt av skjønnlitteratur som inngangsport til forståelse. Han er mye brukt som oppleser, foredragsholder og kåsør, og har spesialisert seg på litteraturformidling med hovedvekt på norsk poesi.
Kunstforeningen har også kunstlotteri i forbindelse med utstillingen, som er åpen lørdager og søndager, samt onsdager og fredager til og med 4. mars.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.