Ingredienser400 gr kyllingkjøttdeig240 g spagetti1 stk finhakket løk1 båt revet hvitløk1 stk gulrot i strimler1 boks hermetiske tomater med basilikum1 ss tomatpuré1/2 ts chilipulver eller kajennepepper1 ss soyasausca. 1/2 ts sukker2 ss margarin til steking1/2 ts salt1/4 ts pepperSlik gjør du:1. Kok spagetti som anvist på pakken.2. Fres løk og hvitløk blankt i margarin i en kjele. Ha i gulrot i strimler, hakkede tomater, tomatpuré, chilipulver, soyasaus og litt sukker. La dette koke noen minutter.3. Stek kyllingkjøttdeig og ha den i sausen. La alt bli varmt.Server kjøttsaus med spagetti og eventuelt tynne skiver av parmesan.(Matprat.no)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.