Gutta fra Scandinavia (Steinar Storm Kristiansen og Terje Mårstad) har fartstid i band som Katho, January og Banana Airlines.
I 1988 startet de dansebandet Scandinavia, en av de store suksessene i norsk dansebandhistorie med 18 plateutgivelser, Spellemannspriser i 2001 og 2006, opptredener i radio og fjernsyn og utallige spillejobber her hjemme og utenlands, på dansegallaer, fester og på cruiseskip i Karibien og Middelhavet.
Mange kjente musikere har vært innom bandet, blant andre vokalistene Rune Rudberg, Kjetil Nordfjell og Eirik Johansen.
Gutta fra Scandinavia spiller Scandinavias største hitlåter i skjønn forening med popmusikk fra de siste fem tiårene. Over 500 låter står på repertoaret, og Kristiansen skriver låter for flere av Nordens store artister. Vi nevner Vikingarna, Kim Larsen og Lasse Stefanz
Etter at Scandinavia ble oppløst, møttes Kristiansen og Mårstad tilfeldig på en spillejobb i 2010, og siden har duoen vært nær sagt fullbooket med spillejobber i Norge, Sverige, Danmark, Færøyene og Spania. I november setter de kursen mot spilling i Thailand.
Ideen bak gjenforeningen er at publikum skal få høre og svinge seg til de største hitlåtene innen dansebandsjangeren, noe det blir god anledning til på Terra Mia lørdag kveld.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.