IKFF-medlem Eldbjørg Hagen fra Hamar bor i Palestina deler av året.
Under vignetten «Om Palestinas kvinner; med respekt og i ærbødighet» forteller hun om sine mange møter med landet og menneskene som bor det.
Hagen har bak seg lange opphold på Vestbredden i Palestina, sist i fjor høst, og kjenner både Palestina og Israel godt.
Møtet er åpent for alle og i tillegg til foredraget blir det enkel servering.
Internasjonal kvinneliga for fred og frihet er en norsk seksjon av Women's International League for Peace and Freedom (WILPF).
Organisasjonen ble stiftet 28. april 1915 da over 1.000 kvinner fra 12 krigførende og nøytrale land kom sammen til en stor fredskonferanse i Haag.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.