Det er påmelding fra klokka 11.00 og start klokka 12.00. Kostymeklassen starter klokka 13.00.

Det er lang og kort løype, og premier til alle.

- Ta med deg familie, venner og hyttefolk til påskens største begivenhet i fjellheimen i Ringsaker, og still deg gjerne i køen for påmelding i god tid før kl. 11.00 for å kjøpe start kort. Fjorårets skirenn samlet 730, så vi satser på like god deltakelse i år, sier Marit Svenskerud i velforeningen.

Man kan også lade opp til en dag på Hygga som åpner klokka 10.00 og like til midnatt for dem som trenger lengre restituering etter rennet.

- I tradisjon tro er rennet tilpasset store og små, både når det gjelder lengde på løype og rebuser. Dette er rennet der alle er vinnere, så ta på parykken og slå ut håret og still til start i en festlig kostymeklasse. Det har ikke manglet på kreativiteten de siste årene. Vi oppfordrer alle til å bruke fantasien og planlegg antrekket før dere drar til fjells for både skirenn, hyttekos og festlig aften på Hygga. Påskeaftens begivenhet er den store dagen for mange familier, og ikke minst for alle til å komme sammen og ha det moro sosialt og samle hyttefolket, lyder oppfordringen fra arrangørene.

Velforeningen har også påskelotteri med mange flotte premier. Enkelte av gevinstene er av en slik art at du trenger bil til å frakte dem til hytta.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.