Fjellstua byr på hjemmebakst, kaffe, te, mineralvann og kioskvarer.

Trubadur Ole Martin Iversen, sørger for musikk og show når det er pubaften skjærtorsdag klokka 19.30-24.00. Iversen spiller fra klokka 21.00.

Trond Pedersen kommer til fjellstua langfredag klokka 16.00 for å ta for seg historien om hvorfor Jokumsjøen og Killingkjølen heter det de heter. Han ser også nærmere på jakt, fangst og fiske i lys av at det bodde folk i allmenningen i tidligere tider. Pedersen svarer også på spørsmål om andre emner, som lokale stedsnavn med mer.

Påskeaften arrangerer Brumund Vel det tradisjonelle påskeskirennet. Det er påmelding fra klokka 11.00 og start klokka 12.00. Alle lag blir premiert.

Vangs nye sogneprest Irmelin Grimstad Bonden og kantor Johan Martin Røsand holder årets påskegudstjeneste 1. påskedag søndag klokka 13.00. Det blir kaffe og kaker etter gudstjenesten, som holdes ute hvis været tillater det.

Fjellstua ligger langs den gamle fjellvegen som går fra setervollen på Brumund Seter mot Lavlia rundt 500 meter fra setervollen. Hytta ligger inntil vegen på venstre side, bare 100 meter fra sjusjøløypa. Fra Målia er det 6,5 kilometer på ski, fra Fjellvegen der løypa fra Målia krysser er det 1, 3 kilometer og skituren fra Gåsbu er på rundt 17 kilometer.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.