Som en opptakt til den store jubileumsdagen 23. juni for 150 år med Grundsetbanen og for Stasjonsbyen Løten, Løten stasjon og Løiten Musikkforening, blir det liv og røre på Løten Nærstasjon, på Bøndsen og i Løten sentrum lørdag klokka 11.00-15.00. På nærstasjonen blir det issmakekonkurranse for barn klokka 11.30. Løten Historielags fotoutstilling, «På sporet av stasjonsbyen», åpner på Bøndsen klokka 12.00. Konstituert direktør ved Domkirkeodden, Espen Skjærbakken, står for åpningen. På ni plakatsøyler vises Løtens utvikling i blant annet flyfotografier fra 1947 i svart-hvitt og fargebilder fra 1960-tallet. Klokka 12.15 åpner den nye modelltogbanen, «Grundsetbanen», med kopi av Løten stasjon og sentrum anno 1862. Kulturskolen i Løten underholder. Klokka 12.30 og 14.15 blir det byvandringer fra nærstasjonen, og musikere fra Elverum Bluesklubb spiller klokka 13.00. Bøndsenkafeen er åpen klokka 11.00-15.00 og serverer «stasjonslapskaus», kaffe og hjemmebakst.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.