Brumundkoret og de syngende gjestene i Næren Mannskor framfører konserten «Oktoberklang» i Veldre kirke søndag klokka 18.00. Korene har avdelinger hver for seg, men synger også sammen. Et felles mannskor med sangere fra begge korene og damekor med sangere fra Brumundkoret blir også å høre. Kristina Lystad er Brumundkorets dirigent, mens Jon Birger Fløtre dirigerer Næren Mannskor. I tillegg spiller James W. Dickenson orgel og piano. Fra Brumundkorets avdeling nevner vi litt: «Gje meg handa di ven», «Gabriellas song», «Tirna Noir», «Proud Mary» og «Ned i Vester», mens damekoret framfører «Mitt hjerte er ditt». Næren Mannskor framfører blant annet «Swing Low», «Himmelvogna», «Du ska få en dag i mårå» og «Pilgrimskören». Det blir også allsang med «Høstvise». «Norges Fjeld» synges av felles mannskor og begge korene stemmer i når «Dans med oss» skal avsynges.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.