Under vignetten «Da rocken kom til Vallset og gammeldansen slo tilbake», blir det nostalgisk fest med stemning fra 1960- og 1970-tallet i Vallset samfunnshus lørdag kveld.
Dansemusikken besørges av The Shunters og Starelven. The Shunters var det første lokale orkesteret med tidsriktig gitarbesetning, mens Starelven gjorde et fortvilet forsøk på å holde liv i gammeldansen.
- Du møter dem i skjønn forening, men ikke samtidig - heldigvis, forteller Steinar Kjeverud i The Shunters.
The Shunters teller Steinar Kjeverud, Sven Korsbakken, Oddbjørn Grinden og Kjell Kjeverud, mens Starelven stiller med John Ola Prestaasen, Øystein Mæhlum, Thor Ola Engen, Torstein Langberg, Geir Magne Lillehov, Thomas Nilssen og Live Aslaug Engen.
The Shunters ble stiftet helt på slutten av 50-tallet og spilte utover 60-tallet. Nå har de altså gjort comeback. Det er ikke så ofte bandet spiller på fest, og dermed er det lurt å benytte sjansen til å høre dem igjen. Starelven steg opp på scenen på 70-tallet, og deres oppgave var som nevnt å holde liv i gammeldansen, og orkesteret fortsetter å spille musikk som gjør at det kribler i dansefoten.
Dørene åpnes klokka 19.00 og musikken starter klokka 20.00.
Du kan melde din ankomst per telefon til Steinar Kjeverud, Oddbjørn Grinden eller Oplandske Bokforlag, eller skrive deg på liste som er lagt ut på Joker Vallset og Joker Åsbygda. Eventuelt ledige billetter selges ved døra.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.