Under vignetten «Da rocken kom til Vallset og gammeldansen slo tilbake», blir det nostalgisk fest med stemning fra 1960- og 1970-tallet i Vallset samfunnshus lørdag kveld.
Dansemusikken besørges av The Shunters og Starelven. The Shunters var det første lokale orkesteret med tidsriktig gitarbesetning, mens Starelven gjorde et fortvilet forsøk på å holde liv i gammeldansen.
- Du møter dem i skjønn forening, men ikke samtidig - heldigvis, forteller Steinar Kjeverud i The Shunters.
The Shunters teller Steinar Kjeverud, Sven Korsbakken, Oddbjørn Grinden og Kjell Kjeverud, mens Starelven stiller med John Ola Prestaasen, Øystein Mæhlum, Thor Ola Engen, Torstein Langberg, Geir Magne Lillehov, Thomas Nilssen og Live Aslaug Engen.
The Shunters ble stiftet helt på slutten av 50-tallet og spilte utover 60-tallet. Nå har de altså gjort comeback. Det er ikke så ofte bandet spiller på fest, og dermed er det lurt å benytte sjansen til å høre dem igjen. Starelven steg opp på scenen på 70-tallet, og deres oppgave var som nevnt å holde liv i gammeldansen, og orkesteret fortsetter å spille musikk som gjør at det kribler i dansefoten.
Dørene åpnes klokka 19.00 og musikken starter klokka 20.00.
Du kan melde din ankomst per telefon til Steinar Kjeverud, Oddbjørn Grinden eller Oplandske Bokforlag, eller skrive deg på liste som er lagt ut på Joker Vallset og Joker Åsbygda. Eventuelt ledige billetter selges ved døra.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00