NM for islandshester er i år lagt til Kjøre- og Rideklubben Sleipnirs ovalbane på Biri travbane torsdag til søndag. Islandshestklubben Sleipnir står som arrangør, og målet er at NM 2012 på Biri skal bli et høydepunkt i sesongen for utøvere, familie og andre islandshestentusiaster. Landets beste ekvipasjer vil delta og i tillegg er det kommet påmeldinger fra noen av de beste ekvipasjene utenom Norge i og med at dette er et åpent mesterskap. Til sammen rundt 140 ekvipasjer vil delta. NM -titlene kan likevel bare vinnes av norske ryttere. For å ivareta rekrutteringen, har klubben for første gang lagt inn et barnestevne i programmet lørdag og søndag. I tillegg til hestesport på høyt nivå, blir det også satt opp en markedsgate med utstillere og salgsboder innen heste- og sportsutstyr. Kiosken er åpen med vafler, kaker, pølser, grillmat, kaffe og brus. Kjøtt- og Fiskeburgere, samt grilltallerken serveres fra grillen ved kiosken. Fredag fra klokka 19.00 er det åpent hus i og ved Låven, og lørdag er det rytterfest samme sted. Det er også campingmuligheter på travbanen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.