«The Last One is for You er en låt som beveger seg innen jazz- og trip hop-landskapet, er både elegant og dramatisk. Den maner fram en stemning av James Bond blandet med film noir. Musikken er luftig og sofistikert på en og samme tid og her får både vokal og trompet plass til å skinne. Satt i et drømmene og melankolsk landskap, er det et varmt og støvete lydbilde som møter lytteren.

Gjennom sin musikk drar Halle fram sine jazzrøtter og blander dette med elementer fra nyere tid, noe som skaper er originalt og spennende lydbilde. På singelen spiller Gunnar Halle trompet. Han har medvirket på mer enn 70 plater og turnert med dansk band. Nå er han tilbake i Norge.Vokalist er Maria Lurette Friss, kjent fra bandet Tys Tys med Gunnar Halle med flere. De utga tre album og fikk dansk grammy i 2005. Eivind Aarset er en av Norges mest profilerte musikere og en gitarist som har vært stilskaper med sin unike lyd og musikalitet. Med bandet Sonic Codex spiller han jevnlig rundt i Europa og Østen. Ved trommene sitter Knut Finsrud som i mange år spilte i metallbandet Ravana. Nå spiller han forskjellige sjangre. Tommy Andersson er bandets bassist. Han lever av sin spilling, samt at han både arrangerer og komponerer for orkester.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.