Boka er utgitt på bokforlaget Publica, og Vasaasen forteller at den kom til ved at hun skrev små historier til barnebarnet Mari Vasaasen da hun overnattet hos bestemor som liten jente.

- Jeg skrev litt hver gang hun var her, og det er Mari som tok initiativet til å sende inn manuskriptet. Dermed havnet historien mellom to stive permer, forteller debutanten Kari G. Vasaasen.Mari, som i dag er 13 år, leser høyt fra boka, og det blir servering og boksalg.Budskapet i boka er at alle skal godtas som de er, og være snille og hjelpsomme mot hverandre.- Jeg ønsket å skrive noe som gikk imot mobbing, spesielt blant barn, og da fikk jeg ideen til denne boken. Samtidig vil jeg at barn skal være glad i dyr og være snille med dem, forteller Kari.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.