Lørdag klokka 11.00-15.00 går Markedsdagen 2013 på Kjonerudtunet av stabelen i regi av Ottestad Frivilligsentral. Markedet byr på diverse stands med brukt, ubrukt og gammelt og nytt fra lokale lag og foreninger, bedrifter og privatpersoner. Det er også mulig å delta med egen stand. Det er ikke nødvendig med forhåndspåmelding, bare å ta med bord og stol og komme. Prinsippet første mann til mølla gjelder for standsplassene, som er i og utenfor teltet og noen få innendørs i sentralen. Markedsområdet er bemannet fra klokka 09.30. I tillegg byr markedsdagen på markens grøde, åpne kafeer, kiosk, lykkehjul og barneleker. Bruktmarkedet «Litt av hvert» holder også åpent med salg av diverse brukte varer. Klokka 12.00 serverer Hogne Moe viser og sprell til glede for små og store og klokka 13.30 blir det «Allsang på tunet» under ledelse av ordfører Nils A. Røhne.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.