Brukskunstnere, håndverkere og produsenter er invitert til Mattisrud Kristi himmelfartsdag, både for å vise fram hva de driver med og sikkert også for å få solgt noen av sine produkter. Du kan se treboller og kopper av kåter, smake nystekt flatbrød og for eksempel se hvordan rakubrenning foregår. Men det er mye, mye mer å se: Ulike strikke- og tovede arbeider, oljemalerier, quilting, veving og demonstrasjon av lafting blant annet.
Litt ut på dagen blir det auksjon ved Håkon Marius Kvæken. Da kan du by både på gammelt hesteredskap, skomakerutstyr og utstoppete dyr. Eget loppebord er det visst også. Både sauer med lam, smågriser, kyllinger og kaniner har inntatt småbruket. Og skulle du bli sulten eller kaffetørst er det også ei råd med det.
Og utpå kvelden blir det pubaften med trubadur Haakon Haga. Alt ligger til rette for en hyggelig fridag, når vi atpå til har hørt at meteorologene varsler riktig godt sommervær.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.