Ring Idrettslag arrangerer rundtur på fem kilometer og tre timer på gode stier i Vardåsen med matpause. Temaet erlokal historie i Øvre Ring. Det er oppmøte på Nordvang klokka 11.00. Ta av riksveg 213 ved Ulvenkrysset rundt fem kilometer nord for Moelv. Torbjørn Hovde og Jørgen Gudbrandsen er naturloser.
Hamar og Hedemarken Turistforening går tur med borger i Grevskapet i Stange som tema. I området finnes ikke mindre enn tre bygdeborger og en rekke gravrøyser, og arkeolog Øystein Lia tar deltakerne med til alle bygdeborgene, som er Sotenodden, Ihleberget og Tittberget, og forteller om hvordan historikerne tenker seg at livet og samfunnet var for 1.500 år siden. Ta med termos og niste. Turen er på rundt 10 kilometer på sti og grusveg. Det er oppmøte i Gjøvika klokka 11.00. Kjør fem kilometer sørover fra Stange kirke på Sørumvegen, senere på Grevskapet på grusveg. Parkeringsplassen ligger til høyre for vegen ned mot Mjøsa. Øystein Lia er turens naturlos.
Elverum Sopp- og Nyttevekstforening har tur på leting etter vårens spiselige vekster til supper, stuinger og annet som kan lages på eget kjøkken. Ta med saks, hansker, kurv eller papirpose og gode sko. Turen er på en kilometer og starter fra Norsk Skogmuseum klokka 12.00. Marie Sollie Torsteinsen er naturlos.
Turene er åpne for alle.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.