Faglærer i Helse- og oppvekstfag ved Elverum videregående skole, Anne Margrethe Holtet, orienterer om livsgledebevegelsen og sertifisering av livsgledesykehjem med mer.

Det blir anledning til spørsmål og svar og enkel servering.

Målgruppa er politikere, helsepersonell, lærere og pårørende, men det er åpent for alle interesserte.

«Stiftelsen Livsglede for Eldre (LFE) ble opprettet i 2006 av sykepleierstudenter som ville gjøre mer mulig i eldreomsorgen. Siden den gang har LFE utviklet seg til å bli en nasjonal folkehelseorganisasjon som jobber med eldreomsorg, utvikling og innovasjon innenfor tre hovedområder: frivillighet, utdanning og tjenesteutvikling. Stiftelsen eier og driver den nasjonale sertifiseringsordningen Livsgledesykehjem, og er religiøst og politisk uavhengig», heter det på stiftelsens hjemmesider.

– Det er et veldig spennende prosjekt. Pensjonistpartiets rolle er å få snøballen til å rulle, og få dyttet den i gang. Vi skal jo ha et «grønt skifte» i Hamar denne perioden, og her kommer Pensjonistpartiet med det «glade skiftet», sier Pensjonistpartiets Borgny Nygaard, som legger til at bevegelsen har blitt ganske utbredt de 10 siste årene, men at Hedmark ligger langt etter.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.