Lind tar utgangspunkt i kvantefysikeren Niels Bohr, som mente at mennesket drives av to grunnkrefter, kunnskap og kjærlighet.
Bohr definerte kjærligheten som evnen til å innlevelse. Mennesket trenger å orientere seg i den ytre verden gjennom søken etter kunnskap, som hele tiden forbedrer dagliglivet vårt.
Samtidig må vi gå inn i oss selv og søke inn i bevisstheten, som er den eneste måten vi kan få innsikt i livets underliggende hensikter og djupere mening.
I den sammenhengen tar Lind for seg det hun kaller «Aktiv tillit», og søker å forklare hvor viktig det er at vi lærer å stole mer på våre indre fornemmelser enn den ytre verdens logikk. Arrangementet er åpent for alle.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.