Svein Tindberg leser, forteller og leker med tekster fra Bibelen i forestillingen «Som skrevet står» i Vang kirke søndag kveld.
I forestillingen har han hentet tekster blant annet fra «Apostlenes gjerninger» og «Markusevangeliet».
Tindberg tar seg friheten til å avgjøre der og da hva som skal skje, og det blir en kveld hvor han i tillegg til tekster også forteller fra sin tilnærming til tekstene, og tar publikum med bak kulissene.
Skuespiller Svein Randor Tindberg (født 1953) har tolket store og varierte roller i klassisk og moderne dramatikk.
Han er nærmest oppvokst i Det Norske Teatret der han er ansatt, og han bestemte seg tidlig for å bli skuespiller.
Tindberg har arbeidet ved en rekke norske teatre, spilt i musikaler og i Fjernsynsteatret, gitt ut plater og medvirket i flere spillefilmer.
Som forteller og som formidler av Bibelens tekster har han gjennomført et krevende og nyskapende arbeid.
Hans forestilling «Evangeliet etter Markus» (1995) er en av de mest oppsiktsvekkende teatersuksessene i 90-årene, og «Apostlenes Gjerningar» (2000) ble en like stor suksess.
Framføring av tekster fra bibelen og arbeidet rundt tekstene ble videreført i «Som skrevet står» (2004), som Tindberg leker seg med i Vang kirke søndag kveld.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.