300 gr renskåret svinekjøtt i strimler

2 ss soyaolje

1 stk rød paprika

1⁄2 stk løk

2 stk gulrot

1 stk purre

1 stk rød chili

2 ss sitronsaft

2 ss eplemos

2 pk nudler

Slik gjør du:

1. Strimle grønnsakene og chili. Dynk dem i sitronsaft.

2. Varm olje i en wok/stekepanne og stek kjøttet.

3. Kok opp vann til nudlene og la nudlene koke ca. 3 minutter.

4. Tilsett eplemos i pannen og la det trekke med svinekjøttet.

5. Tilsett grønnsaker og chili i woken. La kjøtt og grønnsaker godgjøre seg i 2-3 minutter.

6. Sil av nudlene og tilsett dem sammen med grønnsakene og kjøttet.

(Matprat.no)

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00