Ingredienser
4 stk kyllingfilet i strimler
2 ss rapsolje
1 ts salt
1 ts pepper
2 stk grovhakket rød paprika
2 båt hvitløk , finhakket
12 skiver chorizopølse
2 ts sukker
3 ts kajennepepper
2 boks hakkede hermetiske tomater
300 gr poteter i terninger
8 dl hønsebuljong (utblandet)
160 gr reker i lake
1. Stek kyllingstrimler raskt i olje i en gryte. Krydre med salt og pepper og sett tilside på en tallerken.
2. Bruk samme gryte og fres hvitløk, paprika og chorizo raskt i et par minutter.
3. Tilsett sukker, kajennepepper, tomater, potetterninger og buljong og la det koke i ca. 10 minutter.
4. Tilsett kyllingstrimlene og la gryta bli gjennomvarm, ca. 5 minutter. Dryss reker over like før servering.
Server med grovt brød.
((Matprat.no)
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00