Det er åpning på Kjonerudtunet mandag klokka 11.00. Roy W. Bakkes fotoutstilling og Kjonerudkafeen er åpen. Ottestad Grendekor synger på Ottestad Helse- og omsorgssenter klokka 17.30.

Tirsdag klokka 10.00-17.00 er det bruktmarked for småtasser og litt større barn med bytte og salg av klær på Kjonerudtunet. Det er mottak av klær, skøyter, ski, leker og spill med mer. I Bryggerhuset er det husflid med Stange Husflidslag klokka 17.00. Det er utstilling og du kan lære å lage smykker av gamle sykkelslanger og perler.

Onsdag klokka 10.30 er det gåtur i nærmiljøet fra Kjonerudtunet, og Bruk Omatt på Åkershagan er åpen med brukte bygningsvarer klokka 18.30-20.00. Bruktmarkedet «Litt av hvert» er åpent klokka 17.00-19.00.

Torsdag klokka 12.00 er det strikkekafé i Fløibygningen på Kjonerudtunet. Bruktmarkedet «Litt av hvert» er åpent klokka 17.00-19.00, mens det er omvisning på Atlungstad Brenneri klokka 15.00.

Fredag klokka 18.00 er det internasjonalt treff på Kjonerudtunet, og pubkveld med musikk i Bryggerhuset klokka 20.00.

Lørdag er det marked på Kjonerudtunet og omvisning og servering av drikkeviser med Margrete Nordmoen på Atlungstad Brenneri.

Søndag er det gudstjeneste i Utvandrerkirken på Åkershagan med påfølgende åpent hus i Migrasjonsmuseet. Det er omvisning på Atlungstad Brenneri og avslutning av Kulturuka i Bryggerhuset på Kjonerudtunet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.