Søndag kveld går den årlige bokkvelden i Løten folkebibliotek av stabelen.
Også i år kommer kulturjournalist og bokanmelder i HA, Geir Vestad, for å snakke om et utvalg av årets bøker.
Forfatteren denne gang er Hans Olav Lahlum. Han er født i 1973 i Mo i Rana og bosatt i Gjøvik.
Lahlum er Cand phil med hovedfag i historie, samt mellomfag i statsvitenskap og religionshistorie.
Forfatterkarrieren startet med faglitterære bøker som «Oscar Torp, en politisk biografi, to bøker om Haakon Lie, «Haakon Lie, historien, mytene og mennesket» og «Slik jeg ser det nå». Dessuten har han skrevet «Presidentene fra George Washington til George W. Bush».
I 2010 begynte han å skrive kriminallitteratur med «Menneskefluene», og i år er han på markedet med «Satellittmenneskene».
Kriminalbøkene hans er i god Agatha Christie-tradisjon, og de har fått gode kritikker.
I tillegg har Lahlum vært aktiv innen norsk sjakk, og han har vært med i en rekke TV-program. Det er med andre ord en fargerik og allsidig forfattergjest som kommer til Løten søndag.
Det er også kommet en bokutgivelse fra Løten i år. Ole Karlsen har redigert «Poesi og bildekunst», en antologi med dikt og bilder. Denne vil bli presentert av Jan Erik Asbjørnsen, siden forfatteren ikke har anledning til å være med på bokkvelden.
Gravdahls Bokhandel låner ut bøker til utstilling slik at publikum kan bli kjent med de nye bøkene som senere blir å finne i bibliotekets hyller. Kvelden avrundes med kaffe, te og kringle.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.