Radiofjes består av ti musikere fra Hedmarken. De har spilt i flere ulike sammenhenger, før de bestemte seg for å gjøre noe sammen. Musikerne har en bakgrunn som spenner fra Metall, Jazz, Storband, Rock, Soul og Funk-miljøet. Bredden har de tatt med seg inn i bandet. Noen låter arrangerer de selv, mens det blir rene «coverversjoner» av andre. Radiofjes spiller låter av blant mange: Aretha Franklin, Stevie Wonder, Jo Cocker, Katy Perry, Beyoncé, Justin Timberlake, Duffy og Daft Punk.

Bandnavnet gjorde seg selv. Etter en rask titt rundt bordet på første styremøte, hvorpå den ene tenkte høyt: Hvordan i all verden skal vi få til et pent bandbilde med denne gjengen? «Radiotrynet» var det en som kommenterte og med litt vridning ble det altså Radiofjes: Gode å lytte til, men ikke så pene å se på. Nevnes i den sammenheng bør vel at solisten, Miriam Renvåg, ikke var til stede under navnevalget.

Bandet består i dag av vokal: Miriam Renvåg. Komp: Ola Bogsti, gitar, Bengt Furnes, tangenter, Simen Wie, bass og Skjalg Lidesheim, trommer. Blås: Ola Röndal og Haakon Lunde, trompet, Jan Erik Nyhuus og Kjetil Ytre Arne, sax og Kåre Nordseth, trombone.

Etter konserten spilles det opp til dans.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.