Sist sommer holdt Carola konsert i Hamar. Hun hadde da med seg gitaristen Andrew Ehrenzeller. Denne gang er det Andrew Ehrenzeller som har med seg egne musikere. Og det blir det konsert av. Flere av frikirkene i Hamar har gått sammen og lørdag kveld er det altså duket for konsert i Filadelfias lokaler.
Andrew Ehrenzeller er fra Florida, hvor han jobber som musikkpastor i Lakeland. Han har spilt og skrevet musikk fra han var liten og tatt bachelor i musikkteori og komposisjons fra Stetson Universitet.
Konserten lørdag er starten på en turné. Han har altså med seg eget band og selv vil han både synge og spille gitar. Tekstene har kristent innhold og han vil sikkert fortelle litt om de ulike innslagene. Men noen ren forkynnelseskonsert er det nok ikke snakk om. Hans stil er kanskje vanskelig å sette i en bås, men det blir alt fra det litt rockete til det mer rolige.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.