Med Ellen Horn i registolen og Marianne Krogness og Marit Østbye i rollene, inviterer Riksteateret til en humørfylt matineforestilling i Hamar kulturhus fredag.

«Mugg» er en sorgmunter komedie om to voksne kvinner som tvinges til å dele hotellværelsene, mens de er på pakketur til Moskva. Den ene beskjeden, dannet, pen og pyntelig. Den andre frittalende og høyrøstet. De har svært forskjellig smak og inngang til livets realiteter, men fortsatt lengter begge etter kjærlighet.

I dette kvikke, varme og underholdende stykket viser Marit Tusvik at drømmer og pasjonert kjærlighet ikke opphører i voksen alder. I løpet av dagene i Moskva utvikles et vennskap mellom de to kvinnene når de avslører sannheten om sine liv for hverandre.

Arrangøren håper forestillingen når flere enn seniorene som jo har anledning til å oppleve teater på dagtid. Men det er da mange andre som jobber turnus eller som nattevakt eller av andre grunner har fri midt på dagen. Stykket spilles i Kirsten flagstad-salen fredag klokka 13.00.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.