Det er siste fredag i måneden, og da er det Fredagsdansen på Ådalsbruk Samfunnshus. Det er Nordbygda Sangforening som i årevis har stått bak dette tilbudet, en skikkelig dugnadsinnsats gjennom hele høst- og vinterhalvåret.

De som virkelig er glad i å danse har satt pris på Fredagsdansen. Men de er også ganske kresne på hva som er god dansemusikk. Og de vet hva de har i vente når Kolbus Orkester nå kommer tilbake til Ådalsbruk Samfunnshus. De spilte på fredagsdansen 31. januar i år, og da var stemningen så høy at Kolbus kommenterte det på sine egne hjemmesider: «Stinn brakke på Ådalsbruk. Veldig lenge siden det var vært så mye folk på bruket. For et kick! Supert! Vi hadde det helt hææærlig!», skrev musikerne etter en kveld da dansegulvet var fullt fra begynnelse til slutt.

Kolbus Orkester spiller både som trio og kvartett, og de spiller alt fra dansemusikk til country. De har holdt det gående helt siden 1996 og har gitt ut 5 Cd-er.

Orkesteret består av Jon Øyvind Kolbu (vokal og gitarer), vangsokningen Kjell Ove Brustad (saksofon og keyboard) og Liss Sofie Fjelking (vokal).

Fredagsdansen arrangeres vanligvis siste fredagen i måneden, men i november er det et lite unntak. Da er det fredagsdans nest siste fredag, 20. november, og da er det Grandes danseorkester som spiller.

Dørene åpner klokka 20. 00.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.