Begrep som Stax, Macon, Muscle Shoals, Motown og Atlantic får mange musikkinteresserte til å nikke anerkjennende, og det er nettopp klassisk soul bandet serverer.
«Musikken er av den autentiske sorten. Ekstremt hørbar, underholdende og ikke minst dansbar. Kanskje Norges festeste klassiske soulband for tida», heter det i pressemeldingen.
Gutta i Soul Train er både av de unge, talentfulle og håpefulle, men også av de litt eldre og drevne.
I bandet spiller Tom Erik Holmlund (vokal), Rune Endal (bass), Tom Erik Antonsen (trompet), Alex Pettersen (trommer), Kasper Værnes (saksofon og fløyte) og Espen Liland (gitar).
De flotteste vokalprestasjonene, de feteste blåsearrene, melodiøse og catchy Hit-partier, synkoperte bassganger og stødige, groovy trommebeats preget den klassiske soulmusikken.
Den appellerte voldsomt til jenter, gutter, kvinner og menn i alle aldere, og dominerte hitlistene verden over på slutten av 50- og 60-tallet og begynnelsen av 70-tallet.
Det gjør den fortsatt i høyeste grad, og soulmusikken er stigende i popularitet med mange nye og spennende unge artister av internasjonalt kaliber som satser i segmentet.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.