På programmet står sanger av Jean Sibelius, Xavier Montsalvagte og Kurt Weill.

Randi Stene (født 12. april 1963) har studert i Trondheim, i Oslo og i København, og fikk sitt store internasjonale gjennombrudd i den kritikerroste rollen som Octavian i «Rosenkavaleren» ved Opéra Bastille i Paris i 1993. Hun gjorde også suksess i samme rolle blant annet i Covent Garden i London.

Rollen som Silla i Hans Pfitzners opera «Palestrina» ved Covent Garden førte henne også raskt til Metropolitan Opera i New York.

Som konsertsolist har Randi Stene opptrådt blant annet under BBC Proms med Esa-Pekka Salonen og Festspillene i Salzburg med Philippe Herreweghe, og hun er hyppig gjest hos de nordiske hovedstadsorkestrene.

Hennes innspillinger av symfonisk musikk omfatter sanger av komponister som Hugo Alfvén, John Dowland, Edvard Grieg, Wilhelm Peterson-Berger og Jean Sibelius.

Randi Stene har ved flere tidligere anledninger gitt konserter i vårt distrikt, blant annet på Kirsten Flagstad-festivalen, under Festspillene i Elverum, og i Hedmarksmuseets aula.

Under konserten blir det også åpning av Internasjonal uke ved ordfører Morten Aspeli.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.